Råvaror och smaker

När vi komponerar våra menyer utgår vi inte bara från säsongens råvaror. Vi utgår lika ofta från vinet. Vilka smaker är tongivande, ska vi matcha eller möta, ska det linjera eller rensa. Nästa steg är att se vilka råvaror som är i säsong, hur vi kan tillaga dom på bästa sätt och hur kan vi smaksätta. Kanske behövs ett syrligt tillbehör, kanske lite mer sötma? När vi smakat oss fram har vi till slut en meny som vi gärna både serverar och berättar om. Vi strävar efter det rena och enkla, prioriterar hög kvalitet och vårdar de små nyanserna. Och passar till de viner som vi är sugna på att bjuda er på.

Vår aktuella meny

Förrätter
Sommarsallad med redig grekisk Fetaost – 100 kr
Burrata och mixade lokala tomater –  100 kr
Huvudrätter
Sparrisrisotto – 165 kr
Svamprisotto och pancetta – 165 kr
Isterband med passande tillbehör – 150 kr
Majskyckling och pigga grönsaker – 180 kr
Mozarellagratinerad torsk – 180 kr
Köttbullar serveras med pasta och tomatsås (endast barn) 125 kr
Dessert
Pannacotta med säsongens bär – 80 kr