Vinet i centrum

Vi drivs av passionen i det småskaliga och unika. Vi brinner lite extra för viner med attityd men vi är också måna om att ha en bra bredd i sortimentet. Vi köper viner från landets mest karaktärsfulla importörer. De tillhandahålls i små upplagor, vilket borgar för att det hela tiden vimlar av nya spännande upplevelser.

Vinbar

Att ses över ett glas vin är en trevlig umgängesform. Därför serverar vi på Skafferiet nästan alla våra viner på just glas. Tag plats vid ett av fönsterborden eller slå dig ner på vår uteservering. Hos oss kan du inleda konsertkvällen, avsluta veckan eller bara träffa en god vän över ett glas vin. Blir du hungrig finns allt från välsmakande delitallrikar till förrätt, varmrätt och dessert från vår aktuella meny.

Utöver vin serverar vi självklart också öl, alltifrån lite lokalare till belgare och endel däremellan. I vårt ölsortiment hittar du öl ifrån de flesta ölstilar, alltifrån en god pilsner, till en trappist, gueuze, porter med mera. Är du sugen på cider så har vi fantastisk god cider från Normandie.