Ta med skafferiet

Ta hjälp av vår erfarenhet och kunskap när det gäller catering. Vi står till ert förfogande oavsett om det gäller projektavslut, studentfest, födelsedag eller helt enkelt en middag på tu man hand. Fokusera på det ni är bäst på och låt oss hjälpa er med maten. Vi har färdiga alternativ men är också väldigt flexibla för specifika önskemål.

Våra buffér för catering

Italiensk buffé (minst 4 pers) – I vår italienska buffé ingår tre matiga och fräscha sallader med råvaror plockade efter säsong. Det ingår även tre kvalitativa ostar och fem väl utvalda charkuterier från vår delikatessdisk, allt italienskt såklart. Till det här får du dessutom frukt och bröd. Allt upplagt på fat och färdigt för servering. 195 kr per person.

Skafferiets buffé (minst 4 pers) – Skafferiets buffé är lite som vår lunchbuffé fast en aning lyxigare. Du får två matiga och fräscha sallader, två väl valda sorters ostar och tre sorters charkuterier från vår delikatessdisk. I denna buffé ingår också hembakad paj, frukt och bröd. Allt upplagt på fat och färdigt för servering. 160 kr per person.

Vegetarisk buffé (minst 4 pers) – Är ni intresserade av grönare mat så har vi vår vegetariska buffé. I den ingår flera fräscha matigare sallader som vi gör med råvaror efter säsong, kvalitativa ostar, oliver och annat smarrigt. Hör av er till oss för mer information. Allt upplagt på fat och färdigt för servering. 160 kr per person.

Skafferiets Nya picknicklåda – Perfekt för utflykten eller daten, men går absolut lika bra att avnjutas hemma. Vi plockar ihop det som vi tycker passar perfekt till den ultimata picknickstunden. Lite paj, lite frukt, några sallader, chark, ost, bröd med mera. Vår picknicklåda paketerar vi portionsvis. 145 per person. Vi skulle uppskatta att ni gör beställningen minst en dag i förväg.

Vi står till ert förfogande även när det gäller provningar av vin, ost, chark, eller varför inte hyra lokalen och slå till med fest, middag eller vad det nu kan tänkas. Kom in och prata med oss eller slå en signal, vi är öppna för det mesta.