Välfylld delibutik

Delikatessdisken

I vår delidisk samsas alltid ett brett sortiment av både ostar och chark. Pancetta, serrano, bresaola, tryffelsalami, gruyère, tallegio, brilliant savarin samt mycket, mycket mer. Inte att förglömma säljer vi naturligtvis våra hembakade pajer. Vi letar ständigt efter spännande nyheter och bra erbjudanden hos våra leverantörer och har ett nära samarbete med den anrika ostbutiken Möllans ost i Malmö. Allt för att kunna erbjuda dig ett både intressant och prisvärt utbud. Kom in och ta en titt, vi förnyar ofta sortimentet.

Delikatesshyllor

Vi lyfter gärna fram det lokala och närproducerade, både i köket och på våra delihyllor. Det finns fantastiska mathantverkare i Karlskrona och Blekinge och på våra hyllor kan du hitta produkter just från dem. Vi kompletterar sedan med utvalda produkter från hela världen. Hos oss hittar du allt ifrån marmelader, oliver, fantastiska oljor, äppelmust och mycket mer. Ja, allt man kan förvänta sig att hitta i ett skafferi.

Att ge bort

Vi älskar dessutom att packa några väl valda delikatesser till den perfekta presenten. Ta gärna med en flaska av något ni vet kommer uppskattas så utgår vi från den när vi gör er presentkorg. Presentkorgarna finns i alla storlekar och prisklasser, ni väljer pris och vi packar ihop en korg efter det. Har ni svårt att bestämma er så finns alltid våra uppskattade presentkort att ta till.

Ni kan som sagt alltid komma in och köpa våra hembakade pajer med er hem, är det ett större antal pajer skulle vi uppskatta om ni beställde någon dag i förväg men vem vet, ibland har pajbagerskan varit extra flitig och bakat ett rejält lager inför veckan så hör med oss. Vi har självklart alltid både vegetariska pajer och köttpajer med råvaror från vår delikatessdisk.